B. SIRIKEN Et Al. , "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi," Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , 2013
SIRIKEN, B. Et Al. 2013. Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi. Veteriner Hekimler Derneği Dergisi .
SIRIKEN, B., PAMUK, Ş., İNAT, G., & DEMİREL, Y. N., (2013). Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi. Veteriner Hekimler Derneği Dergisi .
SIRIKEN, Belgin Et Al. "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi," Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , 2013
SIRIKEN, Belgin Et Al. "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi." Veteriner Hekimler Derneği Dergisi , 2013
SIRIKEN, B. Et Al. (2013) . "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi." Veteriner Hekimler Derneği Dergisi .
@article{article, author={Belgin Sırıken Et Al. }, title={Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kriterlerinin Belirlenmesi}, journal={Veteriner Hekimler Derneği Dergisi}, year=2013}