S. DOĞAN And M. ÇAKIR KELEŞ, "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.504-518, 2018
DOĞAN, S. And ÇAKIR KELEŞ, M. 2018. Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1 , 504-518.
DOĞAN, S., & ÇAKIR KELEŞ, M., (2018). Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği. Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 504-518.
DOĞAN, Seden, And Melike ÇAKIR KELEŞ. "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği," Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, 504-518, 2018
DOĞAN, Seden And ÇAKIR KELEŞ, Melike Ç. . "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.504-518, 2018
DOĞAN, S. And ÇAKIR KELEŞ, M. (2018) . "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği." Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi , vol.2, no.1, pp.504-518.
@article{article, author={Seden Doğan And author={Melike ÇAKIR KELEŞ}, title={Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algıları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği}, journal={Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi}, year=2018, pages={504-518} }