N. Ş. ÜSTÜN Et Al. , "Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13, pp.21-29, 1998
ÜSTÜN, N. Ş. Et Al. 1998. Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13 , 21-29.
ÜSTÜN, N. Ş., TOSUN, İ., ÖZCAN, M., & ÖZKARAMAN, F., (1998). Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği. Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13, 21-29.
ÜSTÜN, Nebahat Et Al. "Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği," Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13, 21-29, 1998
ÜSTÜN, Nebahat Ş. Et Al. "Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13, pp.21-29, 1998
ÜSTÜN, N. Ş. Et Al. (1998) . "Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği." Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi) , vol.13, pp.21-29.
@article{article, author={Nebahat Şule Üstün Et Al. }, title={Değişik Olgunlaşma Aşamalarındaki Trabzonhurmalarının Bileşimi ve Marmelat Üretimine Elverişliliği}, journal={Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi (. Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi)}, year=1998, pages={21-29} }