M. ÇAKIR KELEŞ Et Al. , "Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , Muğla, Turkey, pp.74, 2017
ÇAKIR KELEŞ, M. Et Al. 2017. Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi. Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , (Muğla, Turkey), 74.
ÇAKIR KELEŞ, M., KARAPINAR, E., & YAMAN, M., (2017). Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi . Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi (pp.74). Muğla, Turkey
ÇAKIR KELEŞ, Melike, EBRU KARAPINAR, And MELEK YAMAN. "Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi," Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi, Muğla, Turkey, 2017
ÇAKIR KELEŞ, Melike Ç. Et Al. "Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , Muğla, Turkey, pp.74, 2017
ÇAKIR KELEŞ, M. KARAPINAR, E. And YAMAN, M. (2017) . "Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi." Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi , Muğla, Turkey, p.74.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Melike ÇAKIR KELEŞ Et Al. }, title={Yöresel Bir İçecek Olan ’Ekşi’nin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi}, congress name={Uluslararası Turizm ve Kültürel Miras Kongresi}, city={Muğla}, country={Turkey}, year={2017}, pages={74} }