H. ÖZDEMİR Et Al. , "Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu," GIDA , vol.21, pp.465-470, 1996
ÖZDEMİR, H. Et Al. 1996. Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu. GIDA , vol.21 , 465-470.
ÖZDEMİR, H., ÇELİK, T. H., İRFAN, E., ŞİRELİ, U. T., & SIRIKEN, B., (1996). Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu. GIDA , vol.21, 465-470.
ÖZDEMİR, HAYDAR Et Al. "Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu," GIDA , vol.21, 465-470, 1996
ÖZDEMİR, HAYDAR Et Al. "Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu." GIDA , vol.21, pp.465-470, 1996
ÖZDEMİR, H. Et Al. (1996) . "Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu." GIDA , vol.21, pp.465-470.
@article{article, author={HAYDAR ÖZDEMİR Et Al. }, title={Yüksek Sıcaklık Derecesinde Olgunlaştırılan Türk Fermente Sucujlarında Laktobasiillerin İzolasyonu ve İdentifikasyonu}, journal={GIDA}, year=1996, pages={465-470} }