U. OZCAN And Ü. KILIÇ, "Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.123-132, 2018
OZCAN, U. And KILIÇ, Ü. 2018. Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2 , 123-132.
OZCAN, U., & KILIÇ, Ü., (2018). Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi. Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 123-132.
OZCAN, UGUR, And Ünal Kılıç. "Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi," Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, 123-132, 2018
OZCAN, UGUR And KILIÇ, Ünal. "Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.123-132, 2018
OZCAN, U. And KILIÇ, Ü. (2018) . "Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi." Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.32, no.2, pp.123-132.
@article{article, author={UGUR OZCAN And author={Ünal Kılıç}, title={Farklı Katkı Maddeleri İlavesiyle Peletlenen Hasat Atığı Boş Fındıkların Kaba Yem Değerinin Belirlenmesi}, journal={Selçuk Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={123-132} }