Ş. TÜTÜNCÜ, "ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ," In TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 , İzmir: Duvar Yayınları, 2024, pp.266-279.
TÜTÜNCÜ, Ş. ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ. 2024. In TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 , Duvar Yayınları, İzmir, 266-279.
TÜTÜNCÜ, Ş., (2024). ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ. TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 (pp.266-279), İzmir: Duvar Yayınları.
TÜTÜNCÜ, Şerife. "ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ." In TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 , 266-279. İzmir: Duvar Yayınları, 2024
TÜTÜNCÜ, Şerife. "ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ." TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 , Duvar Yayınları, 2024, pp.266-279.
TÜTÜNCÜ, Ş. (2024) "ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ", TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2 . İzmir: Duvar Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Şerife Tütüncü}, chaptertitle={ÇÖREK OTUNUN (NİGELLA SATİVA) YAPISI ve ANTİOKSİDAN ETKİSİ}, booktitle={ TEORİ VE UYGULAMADA SAĞLIK BİLİMLERİ 2}, publisher={Duvar Yayınları}, city={İzmir},year={2024} }