S. AKYÜREK And B. KARABULUT, "Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13, pp.1737-1743, 2017
AKYÜREK, S. And KARABULUT, B. 2017. Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13 , 1737-1743.
AKYÜREK, S., & KARABULUT, B., (2017). Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi. TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13, 1737-1743.
AKYÜREK, SUAT, And Besim Karabulut. "Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi," TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13, 1737-1743, 2017
AKYÜREK, SUAT And KARABULUT, Besim. "Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13, pp.1737-1743, 2017
AKYÜREK, S. And KARABULUT, B. (2017) . "Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi." TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , vol.5, no.13, pp.1737-1743.
@article{article, author={SUAT AKYÜREK And author={Besim Karabulut}, title={Gümüşhane İlinin Agro-Turizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY}, year=2017, pages={1737-1743} }