S. TURHAN Et Al. , "Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey, 2014
TURHAN, S. Et Al. 2014. Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi. 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , (Turkey).
TURHAN, S., YAZICI, F., SARICAOĞLU, F. T., MORTAŞ, M., & GENÇCELEP, H., (2014). Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi . 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey
TURHAN, Sadettin Et Al. "Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi," 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014
TURHAN, Sadettin Et Al. "Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey, 2014
TURHAN, S. Et Al. (2014) . "Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi." 4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sadettin Turhan Et Al. }, title={Soğukta muhafaza edilen Akçaabat köftelerinin lipit oksidasyonu renk stabilitesi ve mikrobiyolojik kalitesi üzerine polen ilavesinin etkisi}, congress name={4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana}, city={}, country={Turkey}, year={2014}}