B. SIRIKEN Et Al. , "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2009
SIRIKEN, B. Et Al. 2009. Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi. 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , (Turkey).
SIRIKEN, B., ÇADIRCI, Ö., İNAT, G., tahsin onur, k., & TERZİ, G., (2009). Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi . 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey
SIRIKEN, Belgin Et Al. "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi," 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Turkey, 2009
SIRIKEN, Belgin Et Al. "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey, 2009
SIRIKEN, B. Et Al. (2009) . "Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi." 3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Belgin Sırıken Et Al. }, title={Tüketime Hazır Tuzlanmış Hamsi Balıklarının Engraulis encrasicolus Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitelerinin Belirlenmesi}, congress name={3. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}