G. Hakkıtanır And Y. BULUT, "Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ," Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1, pp.68-88, 2021
Hakkıtanır, G. And BULUT, Y. 2021. Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi . Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1 , 68-88.
Hakkıtanır, G., & BULUT, Y., (2021). Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi . Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1, 68-88.
Hakkıtanır, Gamze, And Yetkin Bulut. "Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ," Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1, 68-88, 2021
Hakkıtanır, Gamze And BULUT, Yetkin. "Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ." Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1, pp.68-88, 2021
Hakkıtanır, G. And BULUT, Y. (2021) . "Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi ." Journal of Hospitality and Tourism Issues , vol.3, no.1, pp.68-88.
@article{article, author={Gamze Hakkıtanır And author={Yetkin Bulut}, title={Samsun İlinin Sahip Olduğu Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Değerlendirilmesi }, journal={Journal of Hospitality and Tourism Issues}, year=2021, pages={68-88} }