H. İ. ZEYBEK Et Al. , "YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI," 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, 2022
ZEYBEK, H. İ. Et Al. 2022. YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI. 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , (Konya, Turkey).
ZEYBEK, H. İ., KAYA, F., ÇALIK, İ., AKYÜREK, S., PİR, R., & TAŞ, S., (2022). YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI . 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Turkey
ZEYBEK, Halil Et Al. "YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI," 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Turkey, 2022
ZEYBEK, Halil İ. Et Al. "YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI." 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey, 2022
ZEYBEK, H. İ. Et Al. (2022) . "YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI." 2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu , Konya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halil İbrahim Zeybek Et Al. }, title={YAYLA TURİZMİNDE GASTRONOMİ DEĞERLERİ: GÜMÜŞHANE ÖRNEĞİNDE BİR SAHA ÇALIŞMASI}, congress name={2. Uluslararası Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2022}}