S. DOĞAN And M. ÇAKIR KELEŞ, "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği," Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
DOĞAN, S. And ÇAKIR KELEŞ, M. 2018. Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği. Gastronomi Kongresi , (Ankara, Turkey).
DOĞAN, S., & ÇAKIR KELEŞ, M., (2018). Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği . Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey
DOĞAN, Seden, And Melike ÇAKIR KELEŞ. "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği," Gastronomi Kongresi, Ankara, Turkey, 2018
DOĞAN, Seden And ÇAKIR KELEŞ, Melike Ç. . "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey, 2018
DOĞAN, S. And ÇAKIR KELEŞ, M. (2018) . "Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği." Gastronomi Kongresi , Ankara, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Seden Doğan And author={Melike ÇAKIR KELEŞ}, title={Turizm İşletmeciliği Öğrencilerinin Mutfak Departmanına Yönelik Algılamaları: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Örneği}, congress name={Gastronomi Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2018}}