M. ÇAKIR KELEŞ, "Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi," DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı , vol.1, Trabzon, Turkey, pp.124, 2017
ÇAKIR KELEŞ, M. 2017. Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi. DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı , (Trabzon, Turkey), 124.
ÇAKIR KELEŞ, M., (2017). Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi . DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı (pp.124). Trabzon, Turkey
ÇAKIR KELEŞ, Melike. "Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi," DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı, Trabzon, Turkey, 2017
ÇAKIR KELEŞ, Melike Ç. . "Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi." DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı , Trabzon, Turkey, pp.124, 2017
ÇAKIR KELEŞ, M. (2017) . "Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi." DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı , Trabzon, Turkey, p.124.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Melike ÇAKIR KELEŞ}, title={Ordu İli Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi}, congress name={DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu Bildiriler Kitabı}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2017}, pages={124} }