G. İNAT Et Al. , "Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi," Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1, pp.26-35, 2013
İNAT, G. Et Al. 2013. Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi. Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1 , 26-35.
İNAT, G., PAMUK, Ş., SIRIKEN, B., & DEMİREL, Y. N., (2013). Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi. Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1, 26-35.
İNAT, Gökhan Et Al. "Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi," Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1, 26-35, 2013
İNAT, Gökhan Et Al. "Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi." Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1, pp.26-35, 2013
İNAT, G. Et Al. (2013) . "Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi." Veterner Hekmler Derneği Dergisi , vol.84, no.1, pp.26-35.
@article{article, author={Gökhan İnat Et Al. }, title={Tüketime hazır tuzlanmış hamsi balıklarının (Engraulis encrasicolus) mikrobiyolojik ve kimyasal kalitelerinin belirlenmesi}, journal={Veterner Hekmler Derneği Dergisi}, year=2013, pages={26-35} }