A. H. ÇON Et Al. , "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması," Türkiye 13.Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ÇON, A. H. Et Al. 2020. Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması. Türkiye 13.Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey).
ÇON, A. H., ŞAHİN, N., SAYGIN, H., & KARABACAK, E. G., (2020). Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması . Türkiye 13.Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey
ÇON, AHMET Et Al. "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması," Türkiye 13.Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
ÇON, AHMET H. Et Al. "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması." Türkiye 13.Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, 2020
ÇON, A. H. Et Al. (2020) . "Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması." Türkiye 13.Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET HİLMİ ÇON Et Al. }, title={Farklı Bölgelerden İzole Edilen Bakterilerin Gıda Endüstrisinde Önemli Olan Bazı Enzimleri Üretim Potansiyellerinin Taranması}, congress name={Türkiye 13.Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}}