N. ÖZDEMİR Et Al. , "Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi," Dünya Gıda , no.5, pp.33-39, 2012
ÖZDEMİR, N. Et Al. 2012. Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi. Dünya Gıda , no.5 , 33-39.
ÖZDEMİR, N., KÖK TAŞ, T., & SEYDİM, Z. B., (2012). Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi. Dünya Gıda , no.5, 33-39.
ÖZDEMİR, Nilgün, TUĞBA KÖK TAŞ, And ZEYNEP BANU SEYDİM. "Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi," Dünya Gıda , no.5, 33-39, 2012
ÖZDEMİR, Nilgün Et Al. "Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi." Dünya Gıda , no.5, pp.33-39, 2012
ÖZDEMİR, N. KÖK TAŞ, T. And SEYDİM, Z. B. (2012) . "Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi." Dünya Gıda , no.5, pp.33-39.
@article{article, author={Nilgün Özdemir Et Al. }, title={Süt Kaynaklı Mikrobiyal Zehirlenmeler ve Zehirlenmelerin Takibinin Önemi}, journal={Dünya Gıda}, year=2012, pages={33-39} }