A. F. Koca And M. Anıl, "Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, pp.61-67, 2003
Koca, A. F. And Anıl, M. 2003. Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi. Gıda , vol.28, no.1 , 61-67.
Koca, A. F., & Anıl, M., (2003). Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi. Gıda , vol.28, no.1, 61-67.
Koca, Ahmet, And Münir Anıl. "Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi," Gıda , vol.28, no.1, 61-67, 2003
Koca, Ahmet F. And Anıl, Münir. "Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.61-67, 2003
Koca, A. F. And Anıl, M. (2003) . "Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi." Gıda , vol.28, no.1, pp.61-67.
@article{article, author={Ahmet Faik Koca And author={Münir Anıl}, title={Dondurulmuş Hamur Kalitesine Yağ ve Yüzey Aktif Maddelerin Etkisi}, journal={Gıda}, year=2003, pages={61-67} }