S. AKYÜREK And H. İ. ZEYBEK, "GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15, pp.869-882, 2018
AKYÜREK, S. And ZEYBEK, H. İ. 2018. GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15 , 869-882.
AKYÜREK, S., & ZEYBEK, H. İ., (2018). GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ. Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15, 869-882.
AKYÜREK, SUAT, And Halil İbrahim Zeybek. "GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ," Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15, 869-882, 2018
AKYÜREK, SUAT And ZEYBEK, Halil İ. . "GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15, pp.869-882, 2018
AKYÜREK, S. And ZEYBEK, H. İ. (2018) . "GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ." Social Sciences Studies Journal , vol.4, no.15, pp.869-882.
@article{article, author={SUAT AKYÜREK And author={Halil İbrahim Zeybek}, title={GÜMÜŞHANE İLİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ}, journal={Social Sciences Studies Journal}, year=2018, pages={869-882} }