M. EVREN Et Al. , "PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ," 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414, 2017
EVREN, M. Et Al. 2017. PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ. 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , (Ankara, Turkey), 407-414.
EVREN, M., Güler, B., & TUTKUN ŞIVGIN, E., (2017). PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ . 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi (pp.407-414). Ankara, Turkey
EVREN, Mustafa, Büşra Güler, And ESRA TUTKUN ŞIVGIN. "PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ," 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
EVREN, Mustafa Et Al. "PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ." 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414, 2017
EVREN, M. Güler, B. And TUTKUN ŞIVGIN, E. (2017) . "PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ." 1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.407-414.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Evren Et Al. }, title={PROBİYOTİK GIDALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ}, congress name={1. Tarım ve Gıda Etiği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={407-414} }