Supported Projects
-
2022 - 2023 Farklı Enerji Düzeylerindeki Rasyonlara İlave Edilen Rumende Korunmuş Kolinin Kuzularda Besi Performansı, Karkas Özellikleri, Et Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2019 - 2020 Organik yonca kuru otu ile mısır silajı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
Salman M. (Executive), Selçuk Z., Muruz H., Kaya İ., Bölükbaş B.
-
2018 - 2019 Farklı ticari kaynaklardan sağlanan standart fare-sıçan diyetlerinin performans ve puberte yaşı parametreleri üzerine etkileri.
-
2017 - 2017 Fibrolitik enzimi ve ferulik asit esteraz üreten bakteriyal inokulant muamelesinin mısır samanının sindirilebilirliği üzerine etkisi
-
2017 - 2017 Fibrolitik Enzim ve Ferulik Asit Esteraz Üreten Bakteriyal İnokulant Muamelesinin Mısır Samanının Sindirilebilirliği Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 İnvitro yöntemlerle bazı esansiyel yağların yonca silajı üzerine etkileri
-
2015 - 2017 Farklı Düzeylerde Protein İçeren Konsantre Yem Karışımının Bafra Irkı Kuzularında Besi Performansı, Sindirilebilirlik, Bazı Rumen ve Kan Parametrelerine Etkisi
-
2016 - 2016 Yerfıstığı Üretimi Yan Ürünlerinin Rumende Sindirilebilirliği Metabolize Edilebilir Enerji Değerleri ve Mineral Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
-
1996 - 1998 Değişik Vejetasyon Dönemlerinde Biçilmiş Karışık Çayır Otlarına Katılan Katkı Maddelerinin Silaj kalitesine ve Rumende Ham Besin Maddelerinin Yıkılmasına Etkisi