-
2025 - Devam Ediyor Brown Swiss İneklerde İntraruminal Enerji Bolusunun Kan ß-Hidroksibütirat ve Süt Verimi Üzerine Etkisi
-
2024 - 2025 Rasyonun Hidroksi-Selenometiyonin Düzeyinin Kuzularda Büyüme Performansı, Et Kalitesi Doku Selenyum İçeriği ve Glutatyon Peroksidaz Aktivitesi Üzerine Etkisi
-
2024 - 2025 Profilaktik oral kalsiyum ilavesinin multipar Simental ineklerinin doğum sonrası mineral durumu ve enerji dengesi belirteçleri üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Muruz H. (Yürütücü), Ertan S., Çelik S., Yörük M. A., Selçuk Z.
-
2022 - 2023 Farklı Enerji Düzeylerindeki Rasyonlara İlave Edilen Rumende Korunmuş Kolinin Kuzularda Besi Performansı, Karkas Özellikleri, Et Kalitesi ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkisi
-
2019 - 2020 Organik yonca kuru otu ile mısır silajı kombinasyonlarının in vitro gerçek sindirilebilirliklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Salman M. (Yürütücü), Selçuk Z., Muruz H., Kaya İ., Bölükbaş B.
-
2018 - 2019 Farklı ticari kaynaklardan sağlanan standart fare-sıçan diyetlerinin performans ve puberte yaşı parametreleri üzerine etkileri.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Tütüncü Ş., Genç B. (Yürütücü), Muruz H.
-
2017 - 2017 Fibrolitik enzimi ve ferulik asit esteraz üreten bakteriyal inokulant muamelesinin mısır samanının sindirilebilirliği üzerine etkisi
-
2017 - 2017 Fibrolitik Enzim ve Ferulik Asit Esteraz Üreten Bakteriyal İnokulant Muamelesinin Mısır Samanının Sindirilebilirliği Üzerine Etkisi
-
2016 - 2017 İnvitro yöntemlerle bazı esansiyel yağların yonca silajı üzerine etkileri
-
2015 - 2017 Farklı Düzeylerde Protein İçeren Konsantre Yem Karışımının Bafra Irkı Kuzularında Besi Performansı, Sindirilebilirlik, Bazı Rumen ve Kan Parametrelerine Etkisi
-
2016 - 2016 Yerfıstığı Üretimi Yan Ürünlerinin Rumende Sindirilebilirliği Metabolize Edilebilir Enerji Değerleri ve Mineral Madde İçeriklerinin Belirlenmesi
-
1996 - 1998 Değişik Vejetasyon Dönemlerinde Biçilmiş Karışık Çayır Otlarına Katılan Katkı Maddelerinin Silaj kalitesine ve Rumende Ham Besin Maddelerinin Yıkılmasına Etkisi