Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 7
  • 2018 - Devam Ediyor Prof. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2012 - 2018 Doç. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2009 - 2012 Yrd. Doç. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2006 - 2009 Araştırma Görevlisi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2003 - 2006 Araştırma Görevlisi

    Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 1998 - 2003 Araştırma Görevlisi

    Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 1993 - 1995 Araştırma Görevlisi

    İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yönetimsel Görevler 2
  • 2020 - 2022 Genel Sekreter

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

  • 2010 - 2016 Dekan Yardımcısı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim 2
  • 1997 - 1998 Kalite Kontrol Müdürü

    Şirket, Aytaç, Üretim ve Kalite Kontrol, Kalite Kontrol Müdürü

  • 1997 - 1998 Yüksek Gıda Mühendisi

    Aytaç Entegre Et Tesisleri, Yüksek Gıda Mühendisi

Verdiği Dersler 27
  • Doktora

    Gıda Emülsiyonları

    Et Teknolojisinde Üretim Hataları

  • Yüksek Lisans

    Gıda Mühendisliğinde Temel Laboratuvar Teknikleri

    Taze Et Teknolojisi

    Bitirme Tezi-2

    Gıda Emülsiyonları

    Gıda Mühendsliğinde Temel Laboratuvar Analizleri

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL LABORATUVAR ANALİZLERİ

    KANATLI ETİ VE YUMURTA TEKNOLOJİSİ

    Gıda Endüstrisinde Problem Çözme Teknikleri

  • Lisans

    Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-II

    Gıda Mühendisliğinde Sorun Çözme Teknikleri

    Analitik Kimya

    Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler-1

    Reaksiyon Kinetiği

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER-2

    Gıda Endüstrisinde Sorun Çözme

    Bitirme Tezi-1

    KANATLI ETİ VE YUMURTA TEKNOLOJİSİ

    Kanatlı Etleri ve Yumurta Teknolojisi

    GIDA ENDÜSTRİSİNDE PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ

    GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ -I

    GIDA MÜHENDİSLİĞİNDE TEMEL İŞLEMLER-I

    GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ-II

    DUYUSAL ANALİZLER

    Gıda Araştırma Teknijkleri-II

    Proses Uygulamaları

Yönetilen Tezler 15