Desteklenen Projeler
14
-
2025 - Devam Ediyor Broyler Rasyonlarına Prebiyotik Probiyotik ve Postbiyotik İlavesinin Büyüme Performansı Karkas Özellikleri Bağırsak Morfolojisi İmmunite Serum Biyokimya ve Gen Ekspresyonu Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Salman M. (Yürütücü), Çiftci G., Waqas M., Uğurtay E., Uğurlu M., BÖLÜKBAŞ B., et al.
-
2022 - 2023 Kapalı barınak koşullarında yetiştirilen Herik, Karayaka ve Akkaraman kuzularının farklı kaba konsantre yem oranı içeren rasyonlar ile beslenmesinin kesim, karkas, bazı et kalite özellikleri ve yağ asidi profili üzerine etkisi
-
2017 - 2017 Karayaka koyunlarında süt bileşimi, somatik hücre sayısı ve meme özelliklerinin belirlenmesi
-
2012 - 2017 Halk elinde Anadolu Mandasının Islahı alt projesi (Proje No: TAGEM/28MANDA2012-01)
-
2015 - 2016 Herik kuzularında besi performansı bazı kesim karkas ve et kalitesi özellikleri
-
2015 - 2015 International Symposium on Animal Science (ISAS) 2015 and 19th International Congress on Biotechnology in Animal Production (ICBAR)
-
2012 - 2014 Farklı renk ve ağırlıktaki sülün yumurtalarının bazı kimyasal özelliklerinin kuluçka özellikleri ve yaşama gücü üzerine etkisi
-
2010 - 2013 Sülünlerde kuluçka özellikleri ve büyüme performansı
-
2011 - 2012 Süt Sığırcılığında İnfertilite Kaynaklı Kayıplar ve İşletme Karlılığına Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Teke B., Şentürk B. (Yürütücü), Uğurlu M., Akdağ F.
-
2011 - 2012 Samsun ilinde Karayaka kuzularda kesim öncesi koşulların bazı kan parametreleri ve et kalite özellikleri üzerine etkisi
-
2010 - 2012 Yerli Irklarımızdan İvesi Kıvırcık Akkaraman Morkaraman Karayaka Anadolu Merinosu Koyunlarında Et Kalitelerinin Belirlenmesi
-
2008 - 2009 Kısıtlı protein ile beslenen erkek ve dişi broilerlerde farklı kesim yaşında karkas özellikleri et kalitesi ve bağışıklık düzeyleri
-
2007 - 2009 Sığır karkaslarında yüksek bölge ve silaj etkisiyle Oluşan koyuluğun önlenmesi imkanlarının araştırılması
-
2005 - 2006 Bafra Koyun ırkında süt verimi özelliklerinin farklı süt kontrol yöntemleriyle belirlenmesi