Akademik Ünvanlar
3
-
2022 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü (veteriner)
-
2015 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü (veteriner)
-
2005 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü (veteriner)
Akademi Dışı Deneyim
1
-
2005 - Devam Ediyor Öğretim Üyesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Öğretim Üyesi
Verdiği Dersler
36
-
Doktora
Et Bilimi
Su Hij. ve Muayene Metotları
Et Hijyeni
Kanatlı Eti Hijyeni
Veteriner Halk Sağlığı
Gıda Güvenliği ve Kalite Kontrolü
Et Ürünleri Teknolojisi
Et ve Balık Muayenesi Yönünden Parazitler
Gıda Katkı Maddeleri
İçme Sütü Teknolojisi
Gıda Sanitasyonu
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Tereyağı Teknolojisi
Et ve Et Ürünlerinde Tür Ayrımı
Su Hijyeni ve Muayene Metotları
-
Yüksek Lisans
Et Bilimi
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
Zoonozlar
Su Hij. ve Muayene Metotları
Kanatlı Et Ürünleri Teknolojisi
Su Hijyeni ve Muayene Metotları
Gıda Muhafazası
-
Lisans
Gıda Hijyeni ve Kontrolü
Hayvansal Gıdada Kal. ve Kont.
Süt Bilimi ve Teknolojisi
Besin Kimyası ve Analizleri II
Kanatlı Eti Hijyeni ve Teknolojisi
VETERİNER HEKİMLİK VE HALK SAĞ.
Hayvansal Üretim ve Gıda Güvenliği Grubu
Vet. Hek. Halk Sağlığı
Çözümsel Eğitim I
Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Modülü
Mezbaha ve Balıkhane Bilgisi
Çözümsel Eğitim II
Süt ve Süt Ürünleri Tekniği
Et muayenesi ve Teknolojisi