Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Yumurta ve ürünlerinde Salmonella spp. v...
Yumurta ve ürünlerinde Salmonella spp. varlığı ve antibiyotik dirençliliğinin belirlenmesi
Terzi Gülel G.
(Yürütücü)
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2017 - 2020
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Ekim 2017
Bitiş Tarihi:
Haziran 2020