KATI KÜLTÜR FERMANTASYONUNDA İNOKULANT OLARAK RUMEN SIVISI KULLANIMI: FERMENTE PİRİNÇ KEPEĞİ VE KIRIK PİRİNÇ KARIŞIMININ pH VE BESİN MADDE İÇERİĞİNDEKİ DEĞİŞİMLER


ALTOP A., ERENER G.

HAYVAN BESLEMEDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR-1, Erener Güray, Altop Aydın, Editör, EFEAKADEMİ, İstanbul, ss.194-221, 2023

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2023
  • Yayınevi: EFEAKADEMİ
  • Basıldığı Şehir: İstanbul
  • Sayfa Sayıları: ss.194-221
  • Editörler: Erener Güray, Altop Aydın, Editör
  • Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adresli: Evet