Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Farklı Buğday Çeşitleri ve Pişirme Yönte...
Farklı Buğday Çeşitleri ve Pişirme Yöntemlerinin Bulgur Kalitesine Etkisi
Koca A. F.
,
Anıl M.
Gıda, cilt.21, sa.5, ss.369-374, 1996 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
21
Sayı:
5
Basım Tarihi:
1996
Dergi Adı:
Gıda
Sayfa Sayıları:
ss.369-374
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adresli:
Evet