Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Scopoletin contents and antioxidant prop...
Scopoletin contents and antioxidant properties of some edible plants of Black Sea regions
Çakır D. K.
,
Zannou O.
,
Koca İ.
Discover Food, cilt.2, ss.1, 2022 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
2
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.1007/s44187-022-00010-y
Dergi Adı:
Discover Food
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus
Sayfa Sayıları:
ss.1
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adresli:
Evet