Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Pekmezden Üretilen Çerezlerin Bazı Fizik...
Pekmezden Üretilen Çerezlerin Bazı Fiziksel ve Kimyasal 121=12Özellikleri
KOCA İ.
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi, 2014 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2014
Dergi Adı:
Gıda Teknolojileri Elektronik Dergisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Adresli:
Evet