Supported Projects
-
Continues Tavuk ve parça etlerinde Staphylococcus aureus ve Clostridium perfringens varlığının saptanması Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no Vet 63
-
Continues Türk fermente sucuğunda farklı starter kültür ve olgunlaşma sıcaklıklarının biyojen amin oluşumu üzerine etkisi Ankara Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no 20060810004
-
Continues Samsun İlinde Satışa Sunulan Ballarda Clostridium botulinum Varlığı ile Etkendeki Toksin Tipinin PCR ile Belirlenmesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no PYO VET 1901 11 012
-
Continues Taze balık tuzlanmış balık ve midyelerin L monocytogenes ve Salmonella spp ile kontaminasyon düzeylerinin İmmuno Magnetik Seperasyon yöntemi ile belirlenmesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no Vet 17
-
Continues Samsun ve çevresinden temin edilen midye ve balıkların kimyasal kalite niteliklerinin belirlenmesi Vibrio parahaemolyticus un izolasyonu ve patojenitede rol oynayan tdh ve trh genlerinin pcr ile tespiti Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no Vet 10
-
2022 - 2023 TOSKA PASTIRMASI
Project Supported by Higher Education Institutions
Gücükoğlu A. (Executive), Çadırcı Ö., Uyanık T., Kanat S., Bölükbaş A.
-
2019 - 2023 Türkiye’de sığır ve koyunlarda halk sağlığı açısından en önemli altı Enterohemorajik Escherichia coli serotipin varlığının tespiti, izolatların karakterizasyonu ve serotiplerin izolasyonuna yönelik Real-time PCR kiti geliştirilmesi.
-
2020 - 2022 Manda Karkaslarında Escherichia coli O157:H7 Varlığının Tespiti ve İzolatların Karakterizasyonu ile Antibiyotik Direnç Profillerinin Belirlenmesi
-
2020 - 2021 Manda Süt ve Süt Ürünlerinde Aflatoksin M1 Varlığının Belirlenmesi
-
2019 - 2020 Modifiye atmosfer paketli ve hazırda satılan tavuk döner örneklerinde Salmonella serotipleri ile izolatlarda antibiyotik direnç profilinin belirlenmesi
-
2018 - 2019 Organik Tavuk Parça Etlerinde Listeria monocytogenes'in Varlığı, Serotiplendirilmesi ve Antibiyotik Dirençliliklerinin Belirlenmesi
-
2015 - 2017 Tavuk Parçalama Hattında Listeria monocytogenes ile Kontaminasyon Kaynaklarının Belirlenmesi ve Genotiplendirilmesi. TUBİTAK 3001
-
2015 - 2017 TUBİTAK 3001
-
2016 - 2016 ICBMB 2016 International Conference on Biochemistry and Molecular Biology
-
2015 - 2016 Organik Tavuk parça Etlerinde Salmonella Serotipleri ile İzolatlarda Antibiyotik Direnç Profilinin Belirlenmesi
-
2014 - 2016 2nd International Symposium, Fermented Meat Valencia 2014
-
2015 - 2015 International Conference on Biochemistry and Molecular Biology
-
2012 - 2015 Modifiye Atmosfer Paketli Sığır Kıyma ve Kuşbaşı Örneklerinde Listeria monocytogenes ve Serotiplerinin Belirlenmesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no PYO VET 1904 12 002
-
2012 - 2015 Modifiye Atmosfer Paketli Sığır Kıyma ve Kuşbaşı Örneklerinde Clostridium difficile ve Toksinlerinin Belirlenmesi Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no PYO VET 1904 12 003
-
2012 - 2015 Sığır Kesimhanelerinde Listeria monocytogenes Varlığı ve Serotiplerinin IMS PCR Teknikleriyle Belirlenmesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projesi Proje no PYO VET 1901 12 005
-
2011 - 2012 Samsun İli Manda Yetiştiriciliğin İyileştirilmesi
Project Supported by Higher Education Institutions