Yayınlar & Eserler

Makaleler 76
Tümü (76)
SCI-E, SSCI, AHCI (30)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (31)
ESCI (1)
Scopus (30)
TRDizin (24)
Diğer Yayınlar (29)

1. Ayam Cemani

, cilt.23, sa.1, ss.12-16, 2025 (Hakemsiz Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 41

1. Toska Pastırması

X. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Diyarbakır, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2024, ss.52, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. DETERMINATION AND ANTIBIOTIC RESISTANCE PROFILES OF SALMONELLA SEROTYPES ISOLATED FROM CHICKEN PIECE MEATS

IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.40-41, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. MANDA SÜTÜ ve ÜRÜNLERİNDE ENTEROCOCCUS SPP. VARLIĞININ BELİRLENMESİ

IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

8. MANDA SÜT ve SÜT ÜRÜNLERİNDE AFLATOKSİN M1 VARLIĞININ BELİRLENMESİ

IX. Ulusal- III. Uluslararası Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Türkiye, 04 Kasım 2021, (Özet Bildiri)

12. Determination of Enterotoxigenic Structures of Bacillus cereus Strains Isolated from Ice Creams

The 4 th International Symposium on 'Traditional Foods from Adriatic to Caucasus', Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.38, (Özet Bildiri)

13. Determination of Salmonella spp. in organic poultry meat

4th International Poultry Meat Congress, 26 - 30 Nisan 2017, (Tam Metin Bildiri)

21. Detection of Clostridium difficile and Toxin Genes in Samples of Modified Atmosphere Packaged Minced and Cubed Meat by PCR

International Conference on Biochemistry and Molecular Biology. 2015, Paris, FRANCE, 22 - 23 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

22. Characterization of Listeria monocytogenes isolated from water buffalo milk and dairy products

International Conference on Biochemistry and Molecular Biology. 2015. Paris, FRANCE ., 22 - 23 Nisan 2015, (Özet Bildiri)

25. Detection of C. botulinum types in honey by mPCR

Food Micro 2014, 24th International ICFMH Conference, Fransa, 1 - 04 Eylül 2014, ss.418, (Özet Bildiri)

34. Samsun da Tüketime Sunulan Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığı

Dördüncü Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 2011, Antalya, Türkiye, 13 - 16 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

35. Kitosan ve laktik asidin midyelerde V parahaemolytıcus un canlılığı üzerine etkisinin karşılaştırılması

Birinci Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimliği Kongresi ve Expo-Vet, Türkiye, 3 - 06 Haziran 2010, (Özet Bildiri)

39. Tuzlanmış hamsi balığında Engraulis encrasicholus histamin düzeyinin ELISA yöntemi ile belirlenmesi

İkinci Ulusal Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Kongresi, 2007, SAMSUN, Türkiye, 6 - 08 Eylül 2007, (Özet Bildiri)

41. Presence of Listeria spp in ready to eat foods in Ankara

III Symposium of Agriculture, Veterinary, Forestry and Biotechnology. 2005. Sanski Most, BOSNIA and HERZEGOVINA, 28 - 30 Eylül 2005, (Özet Bildiri)
Kitaplar 10

1. Sosyal Çevre ve Sağlık Üzerine Etkileri

Veteriner Halk Sağlığı, Prof. Dr. Yusuf DOĞRUER, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.441-450, 2025

2. Macaristan'da Geleneksel Et Ürünleri

Türk Dünyasında Geleneksel Gıdalar, Prof. Dr. Fatma Seda ERGENEKON, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.207-220, 2025

3. D-GALAKTOZ DERİVATLARI VE İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ

GEN ETKİLEŞİMLERİ VE HÜCRESEL YOLAKLAR, GEN ETKİLEŞİMLERİ VE HÜCRESEL YOLAKLAR, Editör, BİDGE Yayınları, Ankara, ss.43-70, 2025

4. Biyojen Aminler

Gıda Toksikolojisi, Ayhan FİLAZİ,Ufuk Tansel ŞİRELİ, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.265-288, 2024

5. Et Ürünleri Teknolojisi

Et-Süt Hijyeni Teknolojisi Akıl Notları, Naim Deniz Ayaz,Muammer Göncüoğlu, Editör, Güneş Tıp Kitabevi, Ankara, ss.113-150, 2024

6. Bakteriyofajlar Tarafından Kodlanan Toksik Metabolitler

Gıda Toksikolojisi, FİLAZİ AYHAN, ŞİRELİ UFUK TANSEL, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.709-728, 2024

7. Balın Fonksiyonel Özellikleri

Arı Ürünleri, Özlem KÜPLÜLÜ, Editör, Türkiye klinikleri, Ankara, ss.10-16, 2020

8. Sütün toplanması, depolanması ve nakli

Süt ve Süt Ürünleri, ATASEVER MUSTAFA, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.11-15, 2019 Creative Commons License

9. Sütün toplanması, depolanması ve nakli

Süt ve Süt Ürünleri, ATASEVER MUSTAFA, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.11-15, 2019

10. Gıda katkı maddeleri ve kanser ilişkisi

Gıda, Beslenme ve Kanser İlişkisi, ŞİRELİ UFUK TANSEL, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.30-35, 2019
Metrikler

Yayın

127

Yayın (WoS)

31

Yayın (Scopus)

30

Atıf (WoS)

248

H-İndeks (WoS)

11

Atıf (Scopus)

244

H-İndeks (Scopus)

10

Atıf (Scholar)

650

H-İndeks (Scholar)

14

Atıf (TrDizin)

7

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

133

H-İndeks (Sobiad)

5

Atıf (Diğer Toplam)

512

Proje

25

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları