Desteklenen Projeler
-
2022 - 2022 Farklı Probiyotiklerle Fermente Edilen Kuşburnu Posasının Etlik Piliçlerde Gelişim Performansı, Antioksidan Kapasite ve Bağırsak Mikroflorası Üzerine Etkileri
-
2022 - 2022 Katı Kültür Fermantasyonuyla Zeytin Yaprağının Kanatlı Hayvan Beslemede Antimikrobiyal Etkili Yem Katkı Maddesine Dönüştürülme Potansiyelinin Araştırılması
-
2022 - 2022 Katı Kültür Fermantasyonuyla Kenevir Küspesinin Kanatlı Hayvanlarda Kullanılabilir Bir Yem Hammaddesine Dönüştürülme Potansiyelinin Araştırılması
-
2021 - 2022 Katı Kültür Fermantasyonu ile Bazı Tarımsal Posalardan Kanatlı Hayvanlar İçin Yem Katkı Maddesi Geliştirme Potansiyelinin Araştırılması
-
2018 - 2020 Karma Yemlerine Fermente Üzüm Posası İlavesinin Etlik Piliçlerde Performans, Bağırsak Mikroflorası ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Etlik Piliç Karma Yemlerine Fermente Edilerek Katılan Krutulmuş Domates Posasının Performans, Bağırsak Mikroflorası ve Antioksidan Aktivite Üzerine Etkileri
-
2018 - 2020 Etlik Piliç Karma Yemlerine Farklı Düzeylerde İlave Edilen Fermente Zeytin Yaprağın (Olea Europaea L.) Performans, Kesim, Bağırsak Mikroflorası, Et Kalitesi Ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkileri
-
2017 - 2017 Aspergillus niger ile Fermente Edilmiş Vişne (Prunus cerasus) İç Çekirdeğinin Etlik Piliçlerde Performans, Sindirilebilirlik, Bağışıklık, Bağırsak Escherichia coli Düzeyi, Karkas ve Et Kalite Özelliklerine Etkileri