Yayınlar & Eserler

Makaleler 29
Tümü (29)
SCI-E, SSCI, AHCI (11)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (12)
ESCI (1)
Scopus (13)
TRDizin (16)
Diğer Yayınlar (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 57

2. Impact of enzymatic treatment on soybean meal fermentation on nutritional composition.

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.823-827, (Tam Metin Bildiri)

3. Use of olive (Olea europaea L.) and Mulberry Leaves (Morus alba L.) in broiler diets.

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.1791-1795, (Tam Metin Bildiri)

4. Use of ginger (Zingier officinale) and turmeric (Curcuma longa) in broiler diets.

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.491-495, (Tam Metin Bildiri)

5. Enhancing nutrient composition of rosehip pulp via enzymatic solid-state fermentation

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference 2024, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.818-822, (Tam Metin Bildiri)

6. Solid-state fermentation of sunflower hulls: Enzyme effects on nutrient composition

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference 2024, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.1802-1806, (Tam Metin Bildiri)

7. Optimizing solid-state fermentation of olive pomace with enzymes for improved nutrient content

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference 2024, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.1785-1788, (Tam Metin Bildiri)

8. Use of cinnamon and chamomile in broiler diets.

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference 2024, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.496-500, (Tam Metin Bildiri)

9. Improving nutrient composition: Enzyme-assisted black carrot pulp fermentation.

VI. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2024, ss.1796-1801, (Tam Metin Bildiri)

10. THE POTENTIAL IMPACT OF ENZYME ADDITION DURING SOLID STATE FERMENTATION ON WALNUT MEAL

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, ss.1093-1096, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

11. USE OF WALNUT BY-PRODUCTS IN POULTRY NUTRITION

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 Nisan 2024, ss.1192-1195, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. EFFECT ON THE NUTRIENT COMPOSITION OF SUNFLOWER SEED MEAL FERMENTED USING ENZYME

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 Nisan 2024, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

13. EFFECTS OF USING MORINGA OLEIFERA IN BROILER DIETS

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 Nisan 2024, ss.1202-1206, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

14. EFFECTS OF SOLID-STATE FERMENTATION USING RUMEN LIQUID WITH ENZYME ON GRAPE POMACE

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 - 28 Nisan 2024, ss.1089-1092, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

15. THE USE OF MEDICINAL AND AROMATIC HERBS FOR BROILER NUTRITION-I MINT, THYME, ROSEMARY

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 Nisan 2024, ss.1196-1201, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

16. THE IMPACT OF ENZYME SUPPLEMENTATION ON THE NUTRIENT PROFILE OF HEMP SEED MEAL IN THE SOLID-STATE FERMENTATION METHOD

AHI EVRAN International Congress on Scientific Research - IV, Kırşehir, Türkiye, 26 Nisan 2024, ss.1207-1210, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

17. SOLID STATE FERMENTATION OF PADDY WITH RUMEN LIQUID CAN POSITIVELY AFFECT NUTRITIONAL CONTENT

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.1272-1275, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

18. Etlik Piliçlerde Kan Serum Renginin Karkas ve Et Kalite Özellikleri ile İlişkisi

13. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Ankara, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2023, ss.5-7, (Özet Bildiri)

19. EFFECTS OF SUNFLOWER MEAL FERMENTED WITH RUMEN LIQUID ON NUTRIENT COMPOSITION

V. Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 20 - 23 Eylül 2023, ss.264-268, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

21. CHANGES IN THE NUTRIENT COMPOSITION OF RICE BRAN WITH THE USE OF RUMEN LIQUID IN SOLID STATE FERMENTATION

V. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 18 - 20 Eylül 2023, ss.1286-1289, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

22. EFFECTS OF SOLID-STATE FERMENTATION USING RUMEN LIQUID WITH DIFFERENT PERIODS ON THE NUTRITIONAL COMPOSITION OF HEMP SEED MEAL

AHI EVRAN III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Baku, Azerbaycan, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.115-118, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

23. THE EFFECTS OF TOMATO PULP FERMENTED WITH RUMEN LIQUID AT DIFFERENT TIMES ON NUTRIENT COMPOSITION

AHI EVRAN III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Baku, Azerbaycan, 3 - 05 Mayıs 2023, ss.309-313, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

24. DETERMINATION OF NUTRIENT COMPOSITION OF WALNUT MEAL FERMENTED BY SOLID STATE FERMENTATION METHOD USING RUMEN LIQUID

Ahi Evran III - International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2023, ss.54-57, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

25. DETERMINATION OF THE NUTRIENT COMPOSITION OF GRAPE POMACE FERMENTED WITH RUMEN LIQUID IN DIFFERENT FERMENTATION TIMES

AHI EVRAN III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENTIFIC RESEARCH, Baku, Azerbaycan, 3 - 04 Mayıs 2023, ss.58-62, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

27. Bacillus subtilis improves the nutritional value of grape seeds through solid-state fermentation

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Türkiye, 28 - 31 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)

28. Determination of changes in some nutrient content of Agaricus bisporus cap part fermented with rumen liquid in different environmental conditions

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Türkiye, 28 - 31 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)

30. Effects of fermented olive leaf and its wastewater on performance parameters of broiler chickens

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Türkiye, 28 - 31 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)

32. Nutritional composition of fermented sour cherry kernel using Bacillus subtilis in solid-state fermentation

IV. Balkan Agricultural Congress, Edirne, Türkiye, 31 Ağustos - 03 Eylül 2022, sa.7930286, (Tam Metin Bildiri)

33. Use of medicinal and aromatic plants with drinking water in broilers

VI. International Congress on Domestic Animal Breeding Genetics and Husbandry Animal Nutrition, Aquaculture, Apiculture and Veterinary Science October 03-05, 2022 in Samsun, TÜRKİYE., Samsun, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

34. Solid-state fermentation using Aspergillus niger improves the nutritional quality of olive cake

III. Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 01 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

35. Nutritional enrichment of sesame seed by Aspergillus niger solid-state fermentation

III. Balkan Agriculture Congress, Edirne, Türkiye, 29 Ağustos - 01 Eylül 2021, (Tam Metin Bildiri)

36. Beneficial effects of A. niger-fermented tomato pomace on the growth performance and antioxidant capacity in broiler chickens.

Poultry Science Association 110th Annual Meeting (Virtual) July 19-22, Amerika Birleşik Devletleri, 19 Temmuz 2021, (Özet Bildiri)

37. Effect of solid-state fermentation on the nutritional composition of nettle (Urtica dioica L.).

. I International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 8-10 Kasım 2019, Antalya., Antalya, Türkiye, 08 Kasım 2019, (Tam Metin Bildiri)

38. FERMENTED GRAPE SEED IMPROVES CAECAL MICROFLORA IN BROILERCHICKENS

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry 2019, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

39. Aspergillus niger and Bacillus subtilis CHANGES THE NUTRITONAL COMPOSITION OFSWEET CHERRY KERNEL (Prunus avium L.)

International Congress on Domestic Animal Breeding, Genetics and Husbandry 2019, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019, (Tam Metin Bildiri)

40. Solid-state fermentation could be altered the nutritive values and aminoacid composition of olive leaf (Olea europaea L.)

International Congress on Domestic Animal Breeding Geneticsand Husbandry, Praq, Çek Cumhuriyeti, 11 - 13 Eylül 2019, (Özet Bildiri)

41. Solid State Fermentation Can Improve the Nutritional Composition of Apple Pomace

2ND INTERNATIONAL CONGRESS ON ENGINEERING AND LIFE SCIENCE, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

42. Güvenilir yem ve yem mevzuatı

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

43. Effect of Strain and Inoculum Level in Solid-state Fermentation on the NutritionalComposition of Olive Leaves

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)

44. Çay olarak tüketilebilen bazı tıbbi ve aromatik bitkilerin kanatlı hayvanlara etkileri

4th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress-2019, Afyonkarahisar, Türkiye, 20 - 22 Nisan 2019, (Özet Bildiri)

45. Feed Fermentation in Poultry Nutrition

10th International Animal Science Conference, Antalya, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2018, (Tam Metin Bildiri)

46. Effects of Fermented Sour Cherry (Prunus cerasus) Kernel with Aspergillus niger underSolid State Fermentation on Performance, Digestibility and Cecal Microflora in BroilerChick

International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch’2018, Niğde, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, ss.115-119, (Tam Metin Bildiri)

48. Chemical Compositions of Cap and Stem Parts of Button Mushroom(Agaricus bisporus)

I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

49. Comparison of Chemical Compositions of Oyster Mushroom (Pleurotusostreatus) Cap and Stem

I.International Agricultural Science Congress, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

53. Nutritional status of cherry (Prunus cerasus) seed kernels biodegraded withAspergillus niger cultures

2nd INTERNATIONAL BALKANAGRICULTURE CONGRESS, Tekirdağ, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)

54. Yumurta ve Piliç Eti Kalitesi Hayvan Besleme İlişkisi

Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, ss.299-312, (Tam Metin Bildiri)

55. Katı Kültür Fermentasyonu Uygulanan Yem Hammaddelerinin Kanatlı Beslemede Kullanılabilirliği

Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, ss.181-196, (Tam Metin Bildiri)

56. Okratoksin A nın Kanatlı Hayvan Üzerine Etkileri

12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2016, ss.57

57. Okratoksin A nın Kanatlı Hayvan Üzerine Etkisi

12. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Isparta, Türkiye, 9 - 11 Mayıs 2016, ss.57, (Özet Bildiri)
Kitaplar 6

1. Kanatlı Hayvanlar İçin Rasyon Hesaplama

Tüm Yönleriyle Kanatlı Hayvan Besleme, ERENER GÜRAY, ALTOP AYDIN, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.738-803, 2024

2. Kanatlı Beslemede Alternatif Yem Kaynakları

Tüm Yönleriyle Kanatlı Hayvan Besleme, ERENER GÜRAY, ALTOP AYDIN, Editör, Efe Akademi Yayınları, İstanbul, ss.700-737, 2024

4. Katı Kültür Fermantasyonunun Nane Yaprağının Besinsel Kompozisyonu Üzerine Etkisi

Hayvan Beslemede Güncel Yaklaşımlar I, Erener Güray, Altop Aydın, Editör, Efe Akademi, ss.222-232, 2023

6. Katı Faz Fermantasyonunun Ceviz Küspesinin Besinsel Kompozisyonu ve İn vitro SindirilebilirliğiÜzerine Etkisi

Kanatlıların Beslenmelerinde Son Gelişmeler - 2023, , Editör, Turkiye Klinikleri, ss.64-69, 2023
Metrikler

Yayın

92

Yayın (WoS)

12

Yayın (Scopus)

13

Atıf (WoS)

155

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

66

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Scholar)

275

H-İndeks (Scholar)

10

Atıf (TrDizin)

26

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

28

Proje

9

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları