Eğitim Bilgileri

Eğitim Bilgileri 3
  • 2014 - 2020 Doktora

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 2011 - 2014 Yüksek Lisans

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı, Türkiye

  • 2006 - 2011 Lisans

    Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye

Yaptığı Tezler 2
  • 2020 Doktora

    Liyofilize ekşi hamur starter kültürü üretimi için optimum koşulların ve kültür stabilitesinin belirlenmesi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

  • 2013 Yüksek Lisans

    Tarhanadan izole edilen bakteriyosin üreticisi laktik asit bakterilerinin endüstriyel özellikleri ve Saccharomyces cerevisiae ile etkileşimi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Yabancı Diller 1
  • C2 Ustalık İngilizce