-
2025 - Devam Ediyor Tavuk ve Sığır Sakatatlarından İzole Edilen Salmonella Türlerinde Biyofilm Oluşumu Antibiyotik Direnci ve Moleküler Özelliklerin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Genç Bekiroğlu Y. (Yürütücü), İDİL Ö., ÇELİKOĞLU E.
-
2018 - 2020 Etlik Piliç Karma Yemlerine Farklı Düzeylerde İlave Edilen Fermente Zeytin Yaprağın (Olea Europaea L.) Performans, Kesim, Bağırsak Mikroflorası, Et Kalitesi Ve Bazı Kan Parametreleri Üzerine Etkileri
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Altop A. (Yürütücü), Erener G., Genç Bekiroğlu Y.
-
2016 - 2017 Kızılırmak Deltasında Bilim Işığında Doğa
TÜBİTAK Projesi , 4004 - Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları
Ayan A. K., Çobanoğlu E. O., Bozoğlu H., Aytaç S., Korkmaz H., Ayan İ., et al.
-
2015 - 2016 Zeytin Yaprağının Olea europaea L Besin Madde Kompozisyonu ve Fitokimyasal Bileşenleri Üzerine Farklı Mikrobiyal İnokulantlar ile Fermentasyonun Etkileri
-
2008 - 2010 Potansiyometrik Escherichia coli Biyosensör Geliştirilmesi ve Canlı Fakat Kültürü Yapılamayan E coli nin Tespiti için Uygulanması
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı