-
2020 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü
-
2014 - 2020 Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü
-
2005 - 2012 Yrd. Doç. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni ve Hayvan Besleme Bölümü
-
1999 - 2005 Araştırma Görevlisi
Ankara Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Zootekni Ve Hayvan Besleme Bölümü
-
Fiğ+yulaf hasılına ilave edilen laktik asit bakterileri+enzim karışımının silaj kalitesine ve sindirilebilirliği üzerine etkisinin belirlenmesi
Selçuk Z. (Danışman)
Z.KILIN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Karadeniz orijinli hamsi (engraulis encrasicolus) ve çaça (sprattus sprattus) balıklarından elde edilen balık unlarının besin madde bileşimi
Selçuk Z. (Danışman)
S.ÖZDEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Dut posasının çayır otu ile silolanmasının silaj kalitesine ve sindirilebilirliği üzerine etkilerinin araştırılması
Selçuk Z. (Danışman)
Y.KÖKSAL(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Ruminantlar için arpa yerine kurutulmuş dut posasının kullanılabilirliğinin araştırılması
Selçuk Z. (Danışman)
İ.BURAK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Karambanın fiğ otu ve yonca otu ile farklı oranda karışımlarının in vitro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi
Selçuk Z. (Danışman)
H.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Domates posasının ruminantlar için ın vıtro gerçek sindirilebilirliğinin belirlenmesi
Selçuk Z. (Danışman)
A.KEKLİKCİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Ruminantlar için karamba (lolium multiflorum cv. caramba) bitkisinin nispi yem değerinin ve in vitro sindirilebilirliğinin belirlenmesi
Selçuk Z. (Danışman)
A.ENGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015