-
2011 - Devam Ediyor Prof. Dr.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2008 - 2011 Prof. Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2008 Doç. Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1996 - 2002 Yrd. Doç. Dr.
Pamukkale Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1995 - 1996 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1991 - 1995 Araştırma Görevlisi
Atatürk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1990 - 1991 Araştırma Görevlisi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1989 - 1990 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı
-
2012 - Devam Ediyor Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2003 - 2011 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Pamukkale Üniversitesi
-
2004 - 2008 Bölüm Başkan Yardımcısı
Pamukkale Üniversitesi
-
Bazı toprak bakterilerinin transglutaminaz, levansukraz ve beta galaktozidaz üretim yeteneklerinin taranması ve elde edilen enzimin kısmi karakterizasyonu
Çon A. H. (Danışman)
E.GÜLŞEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fermente gıdalardan izole edilen antimikrobiyal aktiviteli laktik asit bakterileri bazı endüstriyel ve probiyotik özelliklerinin belirlenmesi
Çon A. H. (Danışman)
A.SAĞIROĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Geleneksel peynirlerden probiyotik özellikteki laktik asit bakterilerinin izolasyonu ve karakterizyonu
Çon A. H. (Danışman)
S.ABDULRAHMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Fermente gıdalardan izole edilen laktik asit bakterileri tarafından üretilen ekzopolisakkaritlerin karakterizasyonu
Çon A. H. (Danışman)
B.ENKHTUR(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Meyve suyu işleme atıklarından diyet liflerinin izolasyonu ve yoğurt üretiminde kullanımı
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
M.DEMİRKOL(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Tarhana hamuru fermantasyonunun mikrobiyal taksonomik yapısının ve populasyon dinamiğinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
S.ÖZEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012 -
Emmental peynirinin bazı özellikleri üzerine bakır kullanımının etkisi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
S.SABANOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2010 -
Farklı gıdalardan izole edilen laktik asit bakterilerinin nümerik taksonomisi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ö.ERTEKİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2007 -
Turşu ve zeytinden antagonistik ve probiyotik özellikte laktik starter kültür eldesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
N.KARASU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2006 -
Uşak ve yöresi ekşi hamurlarından elde edilen antimikrobiyal aktiviteye sahip laktik asit bakterilerinin tanımlanması ve bazı metabolik özelliklerinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ö.ŞİMŞEK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Dondurma üretiminde mikrobiyal bulaşma kaynaklarının belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
Ü.KANBAKAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Farklı starter kültürler kullanılarak üretilen sucukların bazı özellikleri ve uçucu aroma bileşenleri
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
H.ERCOŞKUN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999 -
Afyon İlinde bulunan yüksek kapasiteli bazı et işletmelerinin genel değerlendirilmesi ve bu işletmelerde üretilen sucukların bir kısım özelliklerinin belirlenmesi
Ahmet Hilmi Ç. (Danışman)
M.DOĞU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1998
-
2019 - 2019 Fen-Mühendislik Bilimleri TUBITAK 1001 proje çağrılarına etkin proje yazma eğitimi
Teknoloji Transfer Ofisi - Eğitim