Desteklenen Projeler
11
-
2024 - 2025 Kızılcık tohumu kullanarak nanopartikül sentezi ve karakterizasyonu
-
2020 - 2022 Fermente Gıdalardan İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Bakteriyosinlerin Karakterizasyonu
-
2020 - 2021 Samsun Bölgesindeki Bazı Fermente Süt Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterileri Tarafından Üretilen Ekzopolisakkaritlerin Karakterizasyonu
-
2019 - 2021 Geleneksel Peynirlerden Probiyotik Özellikteki Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Karakterizasyonu
-
2017 - 2020 Laktik Starter Kültürlerin Liyofilizasyon ve Depolama Stabilitesinin Modellenmesi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Yılmaz M. T., Gül O., Çon A. H. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Microbial diversity of traditional kefir grains and their role on kefir aroma
-
2016 - 2019 Öğretim Üyelerinin Araştırma Amaçlı Teknolojik Donanımlarının Geliştirilmesi Projesi
-
2018 - 2018 The 4th International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"
-
2016 - 2016 The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
-
2015 - 2015 3 rd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus
-
2012 - 2014 Tarhana hamurundan izole edilen antimikrobiyal aktiviteli laktik asit bakterilerinin endüstriyel özelliklerinin belirlenmesi ve bunların Saccharomyces cerevisiae ile interaksiyonları