Akademik Unvanlar
-
2006 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2006 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1997 - 2002 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2013 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Verdiği Dersler
-
Lisans KATI YAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans LİPİD KİMYASI
-
Lisans BESLENME İLKELERİ
-
Lisans BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM
-
Lisans Beslenme İlkeleri (Teknik seçmeli)
-
Lisans Malzeme Bilgisi (Teknik seçmeli)
-
Lisans Gıda Kanun ve Tüzükleri (Teknik Seçmeli)
-
Yüksek Lisans Zeytinyağı Teknolojisi
-
Lisans Bitirme Projesi I
-
Lisans BİTİRME PROJESİ II
-
Lisans Bilgisyar Destekli Çizim
-
Lisans YAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Gıda Kimyası I
-
Yüksek Lisans ZEYTİNYAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans MALZEME BİLGİSİ
-
Lisans ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZİ
-
Lisans GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ I
-
Lisans GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ II
-
Lisans LİPİD KİMYASI
-
Lisans ZEYTİNYAĞ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GIDA KALİTE KONTROL I
-
Lisans GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
-
Lisans Besin Kimyası ve Analizleri I
-
Doktora Modifiye Yağlar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Modifiye Yağlar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans Gıdalarda Kimyasal Reaksiyonlar
-
Lisans Proses Uygulamaları I
-
Lisans Proses Uygulamaları II
Yönetilen Tezler
-
Rafine fındık yağının kızartma performansının belirlenmesi
Tekgüler B. (Danışman)
G.KOYUNCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013