Akademik Ünvanlar
3
-
2006 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2002 - 2006 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
1997 - 2002 Araştırma Görevlisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
-
2013 - 2015 Bölüm Başkan Yardımcısı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Verdiği Dersler
26
-
Doktora
Modifiye Yağlar Teknolojisi
-
Yüksek Lisans
Zeytinyağı Teknolojisi
LİPİD KİMYASI
Gıdalarda Kimyasal Reaksiyonlar
-
Lisans
KATI YAĞ TEKNOLOJİSİ
BESLENME İLKELERİ
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÇİZİM
Beslenme İlkeleri (Teknik seçmeli)
Malzeme Bilgisi (Teknik seçmeli)
Gıda Kanun ve Tüzükleri (Teknik Seçmeli)
Bitirme Projesi I
BİTİRME PROJESİ II
Bilgisyar Destekli Çizim
YAĞ TEKNOLOJİSİ
Gıda Kimyası I
MALZEME BİLGİSİ
ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZİ
GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ I
GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ II
LİPİD KİMYASI
ZEYTİNYAĞ TEKNOLOJİSİ
GIDA KALİTE KONTROL I
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
Besin Kimyası ve Analizleri I
Proses Uygulamaları I
Proses Uygulamaları II
Yönetilen Tezler
2
-
Fonksiyonel beyaz çikolata üretiminde kapsüllenmiş zeytin yaprağının kullanımı
Tekgüler B. (Danışman)
B.CEREN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2023 -
Rafine fındık yağının kızartma performansının belirlenmesi
Tekgüler B. (Danışman)
G.KOYUNCU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2013