Desteklenen Projeler
-
2024 - Devam Ediyor Derin ötektik çözeltiler kullanılarak kuşburnu meyvesinden pektin üretiminin optimizasyonu ve üretilen pektinin teknolojik özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Koca İ. (Yürütücü), Temiz H., Tekgüler B., Karabacak E. G., ODABAŞ H. İ., Kaba B., et al.
-
2021 - Devam Ediyor Fonksiyonel beyaz çikolata üretiminde kapsüllenmiş zeytin yaprağının kullanımı
-
Devam Ediyor Radikal Göçü Tepkimelerinin Yağların Oksidatif Stabiliteleri Üzerine Etkileri
-
Devam Ediyor Kanola Yağı Rafinasyon Aşamalarında Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerin Belirlenmesi
-
2023 - 2024 Farklı tekniklerle kurutulan prebiyotik katkılı kefir tozlarının özellikleri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Koca İ. (Yürütücü), Temiz H., Tekgüler B., Taşçı B., Karabacak E. G., Yıkılkan Y.
-
2021 - 2022 Buğday rüşeyminden ultrason destekli üçlü faz ayırma yöntemi ile yağ, protein vepolisakkaritlerin eşzamanlı olarak ekstraksiyonu
-
2020 - 2022 MEME KANSERİ MODELİNDE ZEYTİN YAN ÜRÜNLERİNİN TEDAVİ EDİCİ VE KORUYUCU ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILARAK ANTİKANSER İLAÇ / BİTKİSEL ÇAY ÜRETİLMESİ
-
2012 - 2013 Rafine Fındık yağının Kızartma Performansının Belirlenmesi
-
2009 - 2011 Bazı Meyve Çekirdeklerinin Antioksidan Özellikleri Ve Erişte Üretiminde Kullanımları
-
2005 - 2010 Fonksiyonel nitelikteki geleneksel Türk gıda ürünlerinin organik üretim yöntemiyle teknolojik standardizasyonu