Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 2
  • 2019 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

  • 2017 - 2018 Öğretim Görevlisi

    Kapadokya Üniversitesi, Kapadokya Meslek Yüksekokulu, TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ/ OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Yönetimsel Görevler 1
  • 2019 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Yeşilyurt Demir Çelik Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü

Verdiği Dersler 18
  • Ön Lisans

    Fermentasyon Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Toksikolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Mikrobiyolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Genel Mikrobiyoloji Sürdürülebilir Kalkınma

    İşyeri Eğitimi Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıda Kimyası Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme İlkeleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Tahıl Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Biyoteknoloji Sürdürülebilir Kalkınma

    Süt ve Ürünleri Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Özel Gıda Ürünleri Sürdürülebilir Kalkınma

    Hijyen ve Sanitasyon Sürdürülebilir Kalkınma

    Hazır Yemek Teknolojisi

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi-II

    Genel Beslenme

    Hijyen ve Sanitasyon

    Egzersiz ve Beslenme

    Gıda Bilimi ve Teknolojisi-I