Öğr. Gör. Özge Kılıç Tosun
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
3
Tümü (3)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (2)
Diğer Yayınlar (1)
1.
CRISPR-CAS UYGULAMALARI, POTANSİYEL RİSKLER VE YASAL DÜZENLEMELER
KILIÇ TOSUN Ö.
,
KESMEN Z.
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.11-42, 2022 (Hakemli Dergi)
2.
Multi fragment melting analysis system (MFMAS) for one-step identification of lactobacilli
KESMEN Z.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
,
GÖRMEZ Y.
,
ÇELİK M.
,
GÜNGÖR B.
Journal of Microbiological Methods
, cilt.177, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Assessment of Multi Fragment Melting Analysis System (MFMAS) for the Identification of Food-Borne Yeasts
KESMEN Z.
,
Büyükkiraz M. E.
,
Özbekar E.
,
ÇELİK M.
,
ÖZKÖK F. Ö.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
, et al.
Current Microbiology
, cilt.75, sa.6, ss.716-725, 2018 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
6
1.
GIDALARDA BİYOJEN AMİN VARLIĞINI AZALTMAYA YÖNELİKYÖNTEMLER
KILIÇ TOSUN Ö.
,
ÇON A. H.
ICONFOOD'24 3RD INTERNATIONAL CONGRESS ON FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, ss.293-303, (Tam Metin Bildiri)
2.
CRISPR-CAS SİSTEMİ VE GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ
KILIÇ TOSUN Ö.
,
ÇON A. H.
Biotechnology Ecosystem for a Sustainable Life, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, (Özet Bildiri)
3.
Multi-Fragment Melting Analysis System (MFMAS); A novel Approach for Identification of Lactobacillus species
KESMEN Z.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
,
ÖZKÖK F. Ö.
,
ÇELİK M.
6th INTERNATIONAL MOLECULAR BIOLOGY and BIOTECHNOLOGY CONGRESS (MOLBIOTECH), Afyon, Türkiye, 22 - 25 Aralık 2017, ss.15-16, (Özet Bildiri)
4.
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Cheese by Multi-Fragment High Resolution Melting Analysis
KESMEN Z.
,
TÜRKMEN A.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2017), Türkiye, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
5.
Maya Türlerinin Tanımlanmasında Yeni Bir Yaklaşım: Çoklu Fragment Melting Analiz Sistemi
KESMEN Z.
,
M. E. B.
,
Özbekar E.
,
ÖZKÖK F. Ö.
,
ÇELİK M.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
, et al.
1.Ulusal İnsan Mikrobiyotası ve Sağlığımıza Etkileri Kongresi, Ankara, Türkiye, 8 - 10 Aralık 2016, ss.8-9, (Özet Bildiri)
6.
Multi-Target Melting Analysis for Identification of Yeast Species Isolated From Meat and Meat Products
KESMEN Z.
,
KILIÇ TOSUN Ö.
,
Özbekar E.
,
M. E. B.
,
Meşe M.
Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, 10 - 13 Kasım 2016, ss.175-178, (Özet Bildiri)
Kitaplar
1
1.
Et Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi
Kılıç Tosun Ö.
Tüm Yönleriyle Et Analizleri, CAN,Özlem Pelin, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.71-114, 2022
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
2
Yayın (Scopus)
2
Atıf (Scopus)
7
H-İndeks (Scopus)
1
Proje
3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları