-
2025 - Devam Ediyor Derin Ötektik Çözücülerle Doğal Keyif Verici Bitkilerdeki Etken Maddelerin Araştırılması ve Adli Bilimler Açısından Değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Akbaş P. (Yürütücü), YEŞİLÖREN AKAL G., Erdoğan H.
-
2023 - Devam Ediyor Gıdalarda mikrobiyolojik analiz metotlarının verifikasyon çalışmaları ile ölçüm belirsizliğinin hesaplanması ve bu yolla Üniversitemiz laboratuvar akreditasyonu kapsamının arttırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YEŞİLÖREN AKAL G. (Yürütücü), Akbaş P.
-
2024 - 2025 Sirke bakterileri tarafından sentezlenen gümüş nanoparçacıklarının karakterizasyonu ve biyoaktif içeriğinin araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
Akbaş P. (Yürütücü), Uğurtay E., KÖNEN ADIGÜZEL S., KAYA E., Adıgüzel A. O.
-
2023 - 2025 Bazı tarımsal atıklarından derin ötektik çözücü kombinasyonlu ultrases ekstraksiyon ile elde edilen fenolik bileşikler ile bakteriyel selüloz kompoziti geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Yeşilören Akal G., Akbaş P. (Yürütücü)
-
2024 - 2024 Fen ve Mühendislik Bilimleri alanında lisansüstü eğitimi gören öğrencilerin Güvenilir Ölçüm Bilgilerinin ve Temel Laboratuvar Becerilerinin Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı
-
2021 - 2023 Paketli ve Tüketime Hazır Et Döner Kebaplarında ve Yanındaki Salatalarda Salmonella Etkenlerinin İzolasyonu, İdentifikasyonu ve İzolatların Antimikrobiyal Dirençliliklerinin Fenotipik ve Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi
-
2018 - 2019 Hyoscyamus reticulatus tohum ekstraktının antimikrobiyal, antioksidan ve nörolojik etkileri: ratlarda deneysel bir çalışma.
