Makaleler
21
Tümü (21)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
ESCI (2)
Scopus (7)
TRDizin (9)
Diğer Yayınlar (5)
6. Assessment of Microbial Quality of Local and Packaged Ice Creams
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi (Online)
, cilt.6, sa.6, ss.138-151, 2023 (TRDizin)
11. Hyoscyamus reticulatus L. Tohum Ekstraktının Antimikrobiyal ve Apoptotik Etkinliğinin Araştırılması
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
, cilt.24, sa.2, ss.317-322, 2020 (TRDizin)
14. Determining Assertiveness Level of Health Services Vocational School Students
Journal Of Social Humanities Sciences Research (JSHSR)
, cilt.4, sa.5, ss.1149-1155, 2017 (Hakemli Dergi)
15. TRİGONELLA FOENUM-GRAECUM L. (ÇEMEN) TOHUM EKTRAKTININ ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİNİN TAYİNİ
Caucasian Journal of Science
, cilt.4, sa.1, ss.57-61, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
17
16. Determining assertiveness level of health services vocational school students
International Conference on Education in Mathematics, Science and Technology (ICEMST), Aydın, Türkiye, 18 - 21 Mayıs 2017, ss.31, (Özet Bildiri)
Metrikler
Yayın (WoS)
9
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
46
H-İndeks (WoS)
3
Atıf (Scopus)
24
H-İndeks (Scopus)
3
Atıf (Scholar)
135
H-İndeks (Scholar)
6
Atıf (TrDizin)
12
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
17
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
13
Toplam Atıf Sayısı
88
Proje
12
Fikri Mülkiyet
1
Tez Danışmanlığı
2
