Yayınlar & Eserler

Makaleler 1
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 5

1. INVESTIGATION OF THE PRINTABILITY OF THREE-DIMENSIONAL POTATO PUREE PRINTING BY IMAGE PROCESSING METHOD

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

2. PRODUCTION OF ENRICHED AND SPREADABLE LOR (TURKISH WHEY CHEESE), AMINO ACID COMPOSITION AND INVESTIGATION OF THE RHEOLOGICAL PROPERTIES

2. International Anatolian Scientific Research Congress October 25, 2022 / Sanliurfa, Türkiye, Şanlıurfa, Türkiye, 25 Ekim 2022, (Tam Metin Bildiri)

3. Some physical, chemical and microbial properties of Aho cheese

The 2nd International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)

4. Aho peyniri

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651, (Tam Metin Bildiri)

5. AHO PEYNİRİ

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU KONYA, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.649-651, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

6

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları