-
2025 - Devam Ediyor Orta Karadeniz Bölgesinden Temin Edilen Balık Paketli Tüketime Hazır Deniz Ürünleri Yem ve Su Örneklerinde Listeria monocytogenesin Varlığı Virülans Genleri ve Antimikrobiyal Direnç Profilinin Fenotipik ve Genotipik Olarak Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Kanat S. (Yürütücü), Ekizceli E., Terzi Gülel G., Güzel G.
-
2024 - Devam Ediyor ET VE ET ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN ESCHERİCHİA COLİ İZOLATLARININ ANTİBİYOTİK DİRENCİ VE VİRÜLANS GENLERİN BELİRLENMESİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Terzi Gülel G. (Yürütücü), KÜÇÜKGÖZ E., Kanat S.
-
2022 - 2023 TOSKA PASTIRMASI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
-
2021 - 2022 Süt ve Süt Ürünlerinde Salmonella spp. Varlığı, Antibiyotik Dirençliliği ve Bazı Virülens Genlerin Belirlenmesi