Akademik Ünvanlar
1
-
1992 - 2020
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
21
-
Doktora
GIDA HİDROKOLLOİDLERİ
GIDA İŞLEMEDE YENİ İNGREDİYENLER
-
Yüksek Lisans
GIDALARIN SOĞUKTA MUHAFAZASI
GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİNİMUM İŞLEME TEKNİKLERİ
Besin Öğesi İnteraksiyonları
GIDALARIN DOĞAL PİGMENTLERİ
Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler
Meyve ve Sebze Suları Üretim Teknolojisi
-
Lisans
MEYVE SEBZE SUYU TEKNOLOJİSİ
MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ
MÜHENDİSLİKTE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
Meyve Sebze Teknolojisinde Isıl İşlemler
GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
Biyokimya
TEKNİK İNGİLİZCE
GIDA İŞLEMEDE BESİNSEL KAYIPLAR
SOĞUK TEKNİĞİ
MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ
GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL I
GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL 2
GIDA TEKNOLOJİSİ