Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 1992 - 2020

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler 21
  • Doktora

    GIDA HİDROKOLLOİDLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA İŞLEMEDE YENİ İNGREDİYENLER Sürdürülebilir Kalkınma

  • Yüksek Lisans

    GIDALARIN SOĞUKTA MUHAFAZASI Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİNİMUM İŞLEME TEKNİKLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    Besin Öğesi İnteraksiyonları Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDALARIN DOĞAL PİGMENTLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    Gıdalarda Biyokimyasal Değişmeler Sürdürülebilir Kalkınma

    Meyve ve Sebze Suları Üretim Teknolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans

    MEYVE SEBZE SUYU TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

    MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

    MÜHENDİSLİKTE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Sürdürülebilir Kalkınma

    Meyve Sebze Teknolojisinde Isıl İşlemler Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ Sürdürülebilir Kalkınma

    Biyokimya Sürdürülebilir Kalkınma

    TEKNİK İNGİLİZCE Sürdürülebilir Kalkınma

    GIDA İŞLEMEDE BESİNSEL KAYIPLAR Sürdürülebilir Kalkınma

    SOĞUK TEKNİĞİ Sürdürülebilir Kalkınma

    MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma

    GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL I

    GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL 2

    GIDA TEKNOLOJİSİ Sürdürülebilir Kalkınma