Akademik Unvanlar
-
1992 - 2020
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Verdiği Dersler
-
Yüksek Lisans GMB 641 GIDALARIN DOĞAL PİGMENTLERİ
-
Yüksek Lisans GMB 652 GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİNİMUM İŞLEME TEKNİKLERİ
-
Lisans GMB 104 MÜHENDİSLİKTE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI
-
Lisans GMB 241 TEKNİK İNGİLİZCE
-
Doktora GMB 909 UZMANLIK ALANI
-
Doktora GMB 731 GIDA HİDROKOLLOİDLERİ
-
Yüksek Lisans GMB 809 UZMANLIK ALANI
-
Lisans BİTİRME PROJESİ - I
-
Lisans GMB443 GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
-
Lisans GMB 348 MEYVE SEBZE SUYU TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMB 302 MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ
-
Doktora GMB443 GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ
-
Lisans GMB451 GIDALARDA TOKSİK BİLEŞENLER
-
Lisans GMB 412 BİTİRME PROJESİ II
-
Lisans GMB 409 BİTİRME PROJESİ I
-
Doktora GMB 910 UZMANLIK ALANI
-
Doktora GMB 722 GIDA İŞLEMEDE YENİ İNGREDİYENLER
-
Yüksek Lisans GMB 810 UZMANLIK ALANI
-
Lisans GMB 423 SOĞUK TEKNİĞİ
-
Lisans GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL II
-
Lisans GMB 433 MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMB 210 ISI VE KÜTLE AKTARIMI
-
Lisans GMB 328 GIDA İŞLEMEDE BESİNSEL KAYIPLAR
-
Lisans GMB 409 GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ I
-
Lisans GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL 1
-
Lisans GMB 406 GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ II
-
Yüksek Lisans GMB 607 GIDALARDA BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER
-
Lisans GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL I
-
Yüksek Lisans GMB 609 GIDALARIN SOĞUKTA MUHAFAZASI
-
Yüksek Lisans GMB 631 MEYVE VE SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
-
Lisans GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL 2
-
Lisans ZMT 201 GIDA TEKNOLOJİSİ