Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 1992 - 2020

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü

Verdiği Dersler
  • Yüksek Lisans GMB 641 GIDALARIN DOĞAL PİGMENTLERİ

  • Yüksek Lisans GMB 652 GIDA ENDÜSTRİSİNDE MİNİMUM İŞLEME TEKNİKLERİ

  • Lisans GMB 104 MÜHENDİSLİKTE BİLGİSAYAR UYGULAMALARI

  • Lisans GMB 241 TEKNİK İNGİLİZCE

  • Doktora GMB 909 UZMANLIK ALANI

  • Doktora GMB 731 GIDA HİDROKOLLOİDLERİ

  • Yüksek Lisans GMB 809 UZMANLIK ALANI

  • Lisans BİTİRME PROJESİ - I

  • Lisans GMB443 GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

  • Lisans GMB 348 MEYVE SEBZE SUYU TEKNOLOJİSİ

  • Lisans GMB 302 MEYVE SEBZE TEKNOLOJİSİ

  • Doktora GMB443 GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİ

  • Lisans GMB451 GIDALARDA TOKSİK BİLEŞENLER

  • Lisans GMB 412 BİTİRME PROJESİ II

  • Lisans GMB 409 BİTİRME PROJESİ I

  • Doktora GMB 910 UZMANLIK ALANI

  • Doktora GMB 722 GIDA İŞLEMEDE YENİ İNGREDİYENLER

  • Yüksek Lisans GMB 810 UZMANLIK ALANI

  • Lisans GMB 423 SOĞUK TEKNİĞİ

  • Lisans GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL II

  • Lisans GMB 433 MEYVE SUYU TEKNOLOJİSİ

  • Lisans GMB 210 ISI VE KÜTLE AKTARIMI

  • Lisans GMB 328 GIDA İŞLEMEDE BESİNSEL KAYIPLAR

  • Lisans GMB 409 GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ I

  • Lisans GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL 1

  • Lisans GMB 406 GIDA ARAŞTIRMA TEKNİKLERİ II

  • Yüksek Lisans GMB 607 GIDALARDA BİYOKİMYASAL DEĞİŞMELER

  • Lisans GMB 312 GIDA KALİTE KONTROL I

  • Yüksek Lisans GMB 609 GIDALARIN SOĞUKTA MUHAFAZASI

  • Yüksek Lisans GMB 631 MEYVE VE SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

  • Lisans GMB 407 GIDA KALİTE KONTROL 2

  • Lisans ZMT 201 GIDA TEKNOLOJİSİ