Öğr. Gör. Dr. Alime Cengiz Şahin
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
Makaleler
7
Tümü (7)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
1.
Effects often overlooked in lipid oxidation in oil-in-water emulsions: Agitation conditions and headspace-to-emulsion ratio
Cengiz A.
,
Hennebelle M.
,
Berton-Carabin C.
,
Schroen K.
JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY
, cilt.101, sa.4, ss.441-450, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2.
Towards Oxidatively Stable Emulsions Containing Iron-Loaded Liposomes: The Key Role of Phospholipid-to-Iron Ratio
Cengiz A.
,
Schroen K.
,
Berton-Carabin C.
FOODS
, cilt.10, sa.6, 2021 (SCI-Expanded, Scopus)
3.
Lipid Oxidation in Emulsions Fortified with Iron-Loaded Alginate Beads
Cengiz A.
,
Schroen K.
,
Berton-Carabin C.
FOODS
, cilt.8, sa.9, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
4.
Oxidative stability of emulsions fortified with iron: the role of liposomal phospholipids
Cengiz A.
,
Kahyaoglu T.
,
Schroen K.
,
Berton-Carabin C.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.99, sa.6, ss.2957-2965, 2019 (SCI-Expanded, Scopus)
5.
Influence of an ultrasonic nozzle in spray-drying and storage on the properties of blueberry powder and microcapsules
Turan F. T.
,
Cengiz A.
,
Sandikci D.
,
Dervisoglu M.
,
KAHYAOĞLU T.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
, cilt.96, sa.12, ss.4062-4076, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
6.
The effect of gum tragacanth on the rheological properties of salep based ice cream mix
Kurt A.
,
Cengiz A.
,
Kahyaoglu T.
CARBOHYDRATE POLYMERS
, cilt.143, ss.116-123, 2016 (SCI-Expanded, Scopus)
7.
Evaluation of ultrasonic nozzle with spray-drying as a novel method for the microencapsulation of blueberry's bioactive compounds
Turan F. T.
,
Cengiz A.
,
Kahyaoglu T.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES
, cilt.32, ss.136-145, 2015 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
3
1.
Lipid oxidation in emulsions fortified with iron-loaded alginate beads
CENGİZ A.
,
Berton Carabin C.
,
Schroen K.
33rd EFFoST International Conference 2019Sustainable Food Systems - Performing by Connecting, Rotterdam, Hollanda, 12 - 14 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
2.
Effects of Spray Drying Conditions on the Encapsulation Efficiency of Blueberry Microcapsules
CENGİZ A.
,
TATAR F.
,
Dilara S.
,
DERVİŞOĞLU M.
,
KAHYAOĞLU T.
Delivery of Functionality in Complex Food Systems: Physically inspired approaches from the nanoscale to the microscale, 14 - 17 Temmuz 2015
3.
FINDIK KAVURMA İŞLEMİNİN YANIT YÜZEY YÖNTEMİ VE GENETİK ALGORİTMA KULLANILARAK OPTİMİZASYONU
CENGİZ A.
,
KAHYAOĞLU T.
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Özet Bildiri)
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
10
Yayın (WoS)
7
Yayın (Scopus)
7
Atıf (WoS)
208
H-İndeks (WoS)
6
Atıf (Scopus)
260
H-İndeks (Scopus)
6
Proje
3
Fikri Mülkiyet
1
Açık Erişim
4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları