Akademik İdari Deneyim

Akademik Ünvanlar 1
  • 2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.

    Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü

Yönetimsel Görevler 6
  • 2022 - 2023 Erasmus Programı Kurum Koordinatörü

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

  • 2021 - 2023 Bölüm Başkanı

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

  • 2020 - 2023 Bölüm Başkanı

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

  • 2019 - 2023 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

  • 2019 - 2020 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

  • 2019 - 2020 Bölüm Başkan Yardımcısı

    İstanbul Bilgi Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim 5
  • 2010 - 2012 Diyetisyen

    Diyarbakır Askeri Hastanesi, Diyetisyen

  • 2002 - 2010 Diyetisyen

    Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Diyetisyen

  • 1991 - 2002 Diyetisyen

    Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Diyetisyen

  • 1990 - 1991 Diyetisyen

    Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Diyetisyen

  • 1988 - 1989 Diyetisyen

    Özel Yükseliş Koleji, Diyetisyen

Verdiği Dersler 76
  • Yüksek Lisans

    Yaşlı Beslenmesi

    Uzmanlık Alan Dersi Sürdürülebilir Kalkınma

    Tez Sürdürülebilir Kalkınma

    Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması Sürdürülebilir Kalkınma

    Seminer Sürdürülebilir Kalkınma

    İleri Beslenme I

    Tez-I

    Tez II

    İleri Beslenme II

    Beslenme Bilimlerinde Seminer

    Tez

    İleri Beslenme ve Beslenme Biyokimyası-I

    Antropometri

    Beslenme ve Kanser Sürdürülebilir Kalkınma

  • Lisans

    Seminer Hazırlama ve Sunumu I Sürdürülebilir Kalkınma

    Klinik ve Beslenme Uygulamaları III Sürdürülebilir Kalkınma

    Toplumda Beslenme Durumunun Saptanması Sürdürülebilir Kalkınma

    Vakalarla Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

    Seminer Hazırlama ve Sunumu II Sürdürülebilir Kalkınma

    Klinik ve Beslenme Uygulamaları V

    Klinik ve Beslenme Uygulamaları II Sürdürülebilir Kalkınma

    Klinik ve Beslenme Uygulamaları IV

    Toplu Beslenme Sistemleri-I Sürdürülebilir Kalkınma

    Bitirme Projesi Sürdürülebilir Kalkınma

    Toplumda Beslenme Sorunları ve Epidemiyolojisi Sürdürülebilir Kalkınma

    Kanser ve Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

    Yiyecek Hizmetleri Yönetimi I

    Toplu Beslenme Sistemleri Uygulaması

    Mezuniyet Projesine Giriş

    Pediatri Klinik Beslenme Uygulaması

    Seminer I

    Genel Klinik Beslenme Uygulaması

    Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

    Diyetetik Mesleki Uygulama I

    Seminer II

    Diyetetik Mesleki Uygulama V- Genel-Güz

    Diyetetikte Mesleki Uygulama III- Çocuk-Bahar

    Diyetetikte Mesleki Uygulama IV- Kurum-Güz

    Toplum Beslenmesi

    Diyetetik Mesleki Uygulama III- Çocuk-Güz

    Mezuniyet Projesi

    Diyetetik Mesleki Uygulama II- Yetişkin-Güz

    Yiyecek Hizmetleri Yönetimi II

    Diyetetikte Mesleki Uygulama IV- Kurum-Bahar

    Diyetetikte Mesleki Uygulama II -Yetişkin-Bahar

    Diyetetikte Mesleki Uygulama V- Genel-Bahar

    Diyetetik Mesleki Uygulama IV- Kurum-Güz

    Beslenme ve Diyetetiğe Giriş-Bahar

    Yiyecek Hizmetleri Yönetimi II-Bahar

    Diyetetik Mesleki Uygulama IV- Kurum-Bahar

    Diyetetik Mesleki Uygulama V- Genel-Bahar

    Diyetetik Mesleki Uygulama IV- Kurum

    Yiyecek İçecek Hizmetleri II

    Yiyecek İçecek Hizmetleri I

    Diyetetik Mesleki Uygulama I-Güz

    Diyetetik Mesleki Uygulama III- Çocuk

    Diyetetik Mesleki Uygulama II- Yetişkin

    Diyetetikte Mesleki Uygulama V- Genel

    Toplum Beslenmesi-Bahar

    Fonksiyonel Besinler

    Gıdalar ve Kültür

    Yaşlılarda Beslenme

    Seminer -I

    Mezuniyet Projesi -I

    Halk Sağlığı Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme İlkeleri- I

    Mezuniyet Projesi -II

    Seminer -II

    Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme ve Diyetetikte Güncel Konular

    Beslenmeye Giriş

    Beslenme İlkeleri- II

    Beslenme İlkeleri_I

    Sürdürülebilir Sağlıklı Yaşam Sürdürülebilir Kalkınma

    Beslenme

    Genel Beslenme

Yönetilen Tezler 16